14 Nisan 2009 Salı

KASARLI MANTAR

-500gr mantar
-1 adet büyük sogan
-1 adet domates(rendelenmis)
-1 cay bardagi rendelenmis kasar peyniri
-karabiber ve tuz

soganlar yarim ay seklinde dogranip yagda kavulur.üzerine dogranmis
mantarlarda eklenip mantarlar suyunu cekinceye kadar kavrulur.Tuz,
karabiber ve domates eklenerek herhangi bir firin kabina alinir ve kasar rendesi üzerine
dökülür.kasarlar eriyene kadar firinda pisirilir...

1 yorum:

duygu dedi ki...

süper görünüyor .çok severim
bizde bu gün özgülde ıspanaklı ve patatesli börek yaptık
ama yarısı midede .fotoğrafını çekemedik yani.çiğ köfe yapığımız akşamda internet yoktu gönderemedik.bir ara gönderir özgül .özgülünde slm ı var.öpüyoruz .tabi en çok sılamı.