8 Kasım 2008 Cumartesi

VE YINE YENGEMDEN MANTAR GÜVECI VE HAMSI TAVA


Baliklar temizlenip unlandiktan sonra tavaya dizilip kizartilir.ve yaninda

bolca bir salata süper...
Mantar güvecinin tarifini yengemden tam olarak ögrenip öyle yayinlayacagim.

YAGLAMA




uzun bir aradan sonra sizlerle yengemin bizim icin hazirlamis oldugu süper yemegi
paylasmak istiyorum.yapimi biraz zahmetli olsada lezzeti harika..
yengemin tekrardan ellerine saglik diyorum.

yaglama icin kiyma,sogan ve ince kiyilmis biber kavrulup tuzu ve karabiberi eklenir.
hamur icin su,tuz,ve maya ile hamur hazirlanip pazilanir.her hamur acilip sac üzeride
pisirilip margarin sürülür.her katin arasina hazirlanan kiymali ic sürülür ve 4 parcaya
kesilip sarimsakli yogurt ile birlikte servis edilir...AFIYET OLSUN