10 Nisan 2008 Perşembe

KIREMITTE BALIK




-bir adet büyük balik(uskumru,palamut,alabalik vb..) -
-1 adet limon
-1 adet sogan
-3 dal maydonoz
-1 corba kasigi siviyag
-tuz


Baligin karin kismindan ici acilip temizlenir.Halka dogranmis sogan,
ince kiyilmis maydonoz baligin ic kismina yerlestirilir.Yarim limonun
suyu ve tuz ile tatlandirilip kapatilir.üzerine siviyag sürülüp kiremit
kap yada firin tepsisine alinir.Alti ve üstü kizarincaya kadar pisirilir.

2 yorum:

ab-ı hayat dedi ki...

Merhaba,

Balık sever birisi olarak en sevdiğim görüntülerden bir tanesi...


Ellerinize sağlık nefis görünüyor...


sevgiler...

ab-ı hayat dedi ki...

Merhaba,

Balık sever birisi olarak en sevdiğim görüntülerden bir tanesi...


Ellerinize sağlık nefis görünüyor...


sevgiler...