3 Şubat 2009 Salı

ISPANKLI SAC BÖREGI



Hamuru icin;
-1 su bardagi süt
-yarim cay bardagi siviyag
-1 paket yasmaya
-tuz

ic malzemesi;
-yarim kilo ispanak
-1 adet sogan
karabiber,tuz

Ispanaklar yikandiktan sonra ince dogranir.Sogan yemeklik dogranip
kavrulur üzerine ispanaklar,tuz ve karabiber eklenip karistirilir.Sogumaya birakilir.
Hamur yogrulup pasta tabagi büyüklügünde acilip ic harci konulur.
sac üzerinde yada genis bir tavada arkali önlü pisirilir.Sicakken üzerine
az margarin sürülür.AFIYET OLSUN...

2 yorum:

atesböcegi dedi ki...

Cok nefis olmus canim ellerine saglik.
Sevgiler Ümmühan

Adsız dedi ki...

cok güzel olmus .Tarifi denemek istiyorum ama maalesef hamurun kivami nasil olacak ?yazmamissiniz .Hamur mayalanacak mi ?