18 Aralık 2008 Perşembe

CIN MAKARNASI




Havuc,paprika ve kabaklar sira ile yagda kavrulur.Soya filizi de eklenir.
Tuzlu sicak suda bekletilen cin makarnasida eklenip hep birlikte iyice kavrulur.
Arzuya göre baska malzemelerde katilabilir.(örn;pirasa,mantar,taze sogan...)
Servis sirasinda soslarda eklenir....

2 yorum:

Adsız dedi ki...

selamlar canim,

cin makarnan süper olmus, ellerine saglik :)))

bende bayadir yapmadim yapmak gerekiyor aslinda hihi :))

canim yarin birlikte bakkala gidiyormusuz :)) gökhan ve murat konusmuslar, bende alisveris yapmam gherekiyor inan :))

harburgdayken bakkaldan sonra phoenix centerya gidelimmi bakmis oluruz... sen ne dersin erkekler silaya bakar bizde gezeriz hahahah :)))

öptüm canim bye bye

Adsız dedi ki...

Sitenizi Aysel'in Mutfağı'ndan buldum. Galiba iki iyi arkadaşsınız. Ne mutlu.

Tabaklarınız ve resimde gördüğüm duvar kağıdı çok şık. Başarılarınızın devamını dilerim.

www.mutfakbocugu.com